AGRIS S.A. este societatea cea mai importantă de legumicultură din Grecia. Dispune de instalaţii de producţie şi centre de prezentare în Klidi- Imathias şi în Ierapetra-Creta. Îşi desfăşoară activitatea în întreaga regiune legumicolă din Balcani.        

 

Dispune de reţele complete de vânzare, suport tehnic în Grecia, Bulgaria, România şi în restul peninsulei Balcanice, pentru dezvoltarea, desfacerea  varietăţilor, pentru producţia de răsaduri şi de răsaduri altoite. Acorda  servicii integrate de consultanta atat pentru dezvoltarea  culturilor cat  si pentru desfacerea produselor legumicole.       

 

În decursul celor 30 de ani de prezenţă pe piaţă AGRIS S.A. are un lung istoric de inovaţii şi de adoptare a noilor tendinţe în domeniu. Ca urmare a atitudinii sale faţă de mediul mereu în schimbare  al pieţii, AGRIS S.A. este „vertical integrată” în domeniul  legumiculturii şi capabilă să beneficieze de colaborări pe toate planurile de activitate, să dispună de propriile ei know-how, utilaje şi tehnică  pentru  a putea pune în practică proiecte într-un climat defavorabil.     

 

roktabs-agrislogoPrezenţa, AGRIS S.A. - GRECIA, pe piaţa românească  cunoscuta ca si   AGRIS SEEDS PLANTS S.R.L.,  este rezultatul dezvoltării planificate a regiunii unitare legumicole balcanice şi a fost susţinută de preluarea distribuţiei în exclusivitate a produselor Casei Clause  pentru România, continuând astfel  colaborarea de succes din Bulgaria şi Grecia.

 

AGRIS SEEDS PLANTS S.R.L,   cu sediul în Bucureşti - Otopeni, a format şi a dat în folosinţă o reţea de suport tehnic în toate regiunile legumicole ale ţării şi şi-a completat reţeaua de parteneri comerciali.           

 

Aşadar, AGRIS SEEDS PLANTS S.R.L nu este  necunoscută  producătorilor  din România, incepand in urma cu trei ani a plasat cu  succes răsaduri altoite  de pepene verde în regiunea Dolj, urmând să studieze practic  dinamica şi cerinţele pieţii.        


Astfel, AGRIS SEEDS PLANTS S.R.L.  oferă producătorilor din România o serie completă de material modern legumicol de înmulţire,  adaptată la cerinţele speciale de cultură şi comerciale ale ţării. Materialul, cu precădere: varietăţi de roşie, pepene  verde, ardei, vânătă, brasicas şi dovleac este pus la dispoziţie  ca seminţe, răsaduri şi, unde se cere, sub formă de răsaduri altoite de înaltă tehnologie.

 

Mr. Siakavelis Konstantinos

Director General